Spaaractie

Bij ons kan u sparen voor gratis deelname aan een van onze whisky- of wijnproeverijen. Voor het spaarsysteem wordt er een QR-code gekoppeld aan uw account die u toegestuurd krijgt en kan laten scannen bij de kassa.

U spaart 10% van uw aankoopbedrag in MOODIE’s en bij iedere 40 gespaarde MOODIE’s kan u gratis deelnemen aan een whisky- of wijnproeverij. Het gaat hierbij om onze reguliere proeverijen zoals die op de planning vermeld staan en niet om eventuele speciale events zoals masterclasses. 40 MOODIE’s staan gelijk aan één plek voor één persoon. U spaart geen MOODIE’s door deel te nemen aan proeverijen, enkel bij aankoop van producten in de winkel. Bij aankopen waar korting op berekend wordt, ontvangt u MOODIE’s voor het betaalde actie-bedrag en niet de originele prijs.

U opgeven gaat volgens de reguliere voorwaarden van onze proeverijen: de proeverij gaat door bij 4 personen in totaal, na betaling (of inleveren van MOODIE’s) kan u niet meer annuleren. Wij hebben per proeverij ruimte voor 8 personen, vol is vol.